26.7 C
Craiova
duminică, 15 septembrie, 2019
Acasă Local Viceprimarul din Tâmna, incompatibil

Viceprimarul din Tâmna, incompatibil

-

Iliuţă Dumitru Şerban, actual viceprimar și fost consilier local al comunei Tâmna, județul Mehedinți, a fost găsit în conflict de interese administrativ de către Agenția Națională de Integritate. Şerban a participat la sedința Consiliului Local Tâmna pentru deliberarea și adoptarea hotărârii pentru aprobarea închirierii prin licitație publică a pășunilor aflate în domeniul privat al comunei Tâmna și constituirea comisiei de licitație, din data de 29.05.2015, fără să anunțe la începutul dezbaterilor interesul personal pe care îl avea în problema supusă dezbaterilor și anume faptul că soția sa, în calitatea de fermier – Persoană Fizică Autorizată (PFA), urma să depună ofertă pentru participare la licitația publică.
Ulterior adoptării hotărârii și încheierii licitației publice, Primăria Comunei Tâmna a închiriat PFA Șerban Lizica suprafața de 71,9716 ha pășune comunală – în baza unui Contract de închiriere. Astfel, persoana evaluată a încălcat dispozițiile legale.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.