Acasă Local Gorj Anchetă la Spitalul Judeţean, după ce un primar a făcut scandal

Anchetă la Spitalul Judeţean, după ce un primar a făcut scandal

Sorin Bucurescu este nemulţumit de modul în care fiica sa a fost tratată de medici
Sorin Bucurescu este nemulţumit de modul în care fiica sa a fost tratată de medici

Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Târgu Jiu a declanşat o anchetă internă, în urma unui scandal care a avut loc sâmbătă la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU). În centrul atenţiei au fost primarul comunei gorjene Slivileşti, Sorin Bucurescu, şi fiica acestuia. Tânăra, în vârstă de 20 de ani, s-a simţit rău şi a fost adusă la SJU Târgu Jiu, pentru investigaţii medicale de specialitate. Fata a trecut recent şi pe la o clinică medicală din Timişoara, unde a fost consultată de medici. La SJU Târgu Jiu, primarul din Slivileşti a făcut scandal, nefiind mulţumit de modul în care fiica sa a fost tratată de cadrele medicale. Primarul le-a reproşat medicilor de la UPU faptul că i-au ţinut fiica pe hol peste trei ore şi nu au băgat-o în seamă.

Nemulţumit de prestaţia personalului medical

Sorin Bucurescu a declarat că este prima dată când se confruntă cu o astfel de situaţie. Venit cu fiica sa la Urgenţă, a fost nevoit să aştepte peste trei ore, până când tânăra a ajuns pe mâna medicilor. Sâmbătă seară, la unitatea medicală au venit şi jandarmii, pentru a calma spiritele. Tânăra acuza dureri de cap şi, potrivit edilului, timp de trei ore niciun doctor nu i-a acordat îngrijiri medicale. „Ăsta e spitalul şi actul medical pe care îl practicaţi, să vă fie ruşine tuturor care sunteţi la Urgenţă, că luaţi bani mulţi. Le-am vorbit frumos, le-am explicat că acel copil are probleme, că a făcut un tomograf la Timişoara şi se simte rău, nu i-a interesat! Ulterior, a luat-o salvarea şi a dus-o la alt spital şi nimeni nu mi-a spus nimic, unde pleacă, la Craiova, la Bucureşti?! Au venit şi jandarmii, că dânşii nu ştiu decât să sune la poliţie şi jandarmi, şi i-am rugat să-mi spună ce are copilul. A plecat cu salvarea, acum m-a sunat că vine înapoi cu salvarea“, a declarat Sorin Bucurescu.
Tânără a plecat ulterior acasă, după ce a primit documente medicale din partea Spitalului Judeţean. Acum, o comisie de anchetă va verifica ce s-a întâmplat sâmbătă seară la Unitatea de Primiri Urgenţe de la SJU Târgu Jiu.

Este absolvent al Facultății de Litere și Științe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.
Exit mobile version