9 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljBăut la volan, s-a urcat cu mașina pe giratoriu

Băut la volan, s-a urcat cu mașina pe giratoriu

Polițiștii de la Rutieră au stabilit că șoferul s-a urcat băut la volan

Un bărbat, de 47 de ani, din comuna doljeană Pielești, s-a ales cu un dosar penal sâmbătă după-amiază, după ce s-a urcat băut la volan și a intrat direct în sensul giratoriu din apropierea uzinei Ford.
Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj, Gabi Fugaru, de 47 de ani, din comuna Pielești, care conducea un autoturism Opel dinspre Cârcea spre Craiova, s-a urcat cu mașina pe sensul giratoriu de pe strada Henry Ford. Polițiștii trimiși la fața locului au stabilit că șoferul era băut bine, acesta fiind și motivul producerii accidentului. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o alcoolemie de 1,63 mg/l alcool pur în aerul expirat. Din fericire, nici o persoană nu a fost rănită în urma accidentului, care s-a soldat numai cu pagube materiale.
Oamenii legii au mai precizat că bărbatului i-au fost recoltate probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei, dar și că pe numele acestuia a fost întocmit un dosar penal privind comiterea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS