Acasă Local Râmnicu Vâlcea / Mircia Gutău: Un 2018 plin de bucurii, realizări, sănătate...

Râmnicu Vâlcea / Mircia Gutău: Un 2018 plin de bucurii, realizări, sănătate şi bunăstare!

-

La trecerea în noul an, primarul municipiului Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău, a ţinut să le transmită tuturor locuitorilor oraşului „să aibă parte de un 2018 plin de bucurii, realizări, sănătate şi bunăstare!”.

Mircia Gutău a descris, într-un comunicat, şi care a fost atmosfera la Râmnicu Vâlcea, cu prilejul Sărbătorilor de Iarnă: „Spectacolul ”Revelion 2018” a pus punctul final unui complex de manifestări care, sub genericul ”Decembrie Magic”, a adus farmecul sărbătorilor de iarnă în Zona Centrală a Râmnicului. Pentru prima oară, râmnicenii nu au mai fost nevoiţi să meargă în oraşele mari cu care ne învecinăm pentru a vizita un Târg de Crăciun organizat aşa cum se cuvine, ci au avut parte, chiar la ei acasă, de o astfel de bucurie. Elementele de atractivitate care au funcţionat pe tot parcursul lunii decembrie în Scuarul Mircea cel Bătrân – iluminatul feeric de sărbători, patinoarul artificial care a oferit gratuit sute de ore de distracţie tuturor copiilor, căsuţele cu produse de sezon, muzica ambientală specifică, replica scenei naşterii Domnului Iisus etc. – s-au împletit armonios cu numeroasele spectacole puse în scenă fie de protagonişti locali, fie de artişti de renume la nivel naţional”.

„Am avut parte de multe spectacole deosebite – concerte de colinde, muzică uşoară, muzică populară, concerte corale sau teatru – cu sute de protagonişti – elevi, preşcolari, artişti profesionişti sau rapsozi populari veniţi din întreg judeţul -, iar pentru bucuria pe care ne-au adus-o trebuie să mulţumesc organizatorilor acestora: Teatrul Municipal ”Ariel”, Liceul de Arte ”Victor Giuleanu”, Şcoala Populară de Artă, Palatul Copiilor, Filarmonica ”Ion Dumitrescu”, Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Creaţiei Tradiţionale Vâlcea şi Asociaţia ”Ciuleandra”. Iar vedete precum Ioan Bocşa, Aurel Moldoveanu, Ducu Bertzi, Petrică Mîţu Stoian, Antract sau Doddy au încântat mii de spectatori în cadrul concertelor susţinute pe scena de La Ceas”, se mai menţionează în comunicatul semnat de Mircia Gutău.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.