Două autoturisme au fost implicate, în urmă cu puţin timp, într-un accident care a avut loc, pe DN 6 Craiova – Caracal, pe raza comunei doljene Coşoveni. Din primele cercetări a rezultat faptul că unul dintre şoferi, un bărbat de 38 de ani din Craiova, nu s-ar fi asigurat la schimbarea direcţiei de mers, moment în care a intrat în coliziune cu celălalt autoturism care circula regulamentar şi cu ţeavă de gaze. În urma impactului, ambele maşini a ajuns în şanţ, chiar în dreptul cimitirului din comuna Coşoveni.

Şoferul vinovat este singurul care a avut de suferit de pe urma impactului, fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova pentru investigaţii mai amănunţite.

La faţa locului a ajuns şi Detaşamentul 2 Pompieri, care a asigurat măsurile de protecţie până la intervenţia echipajului care ar urma să verifice situaţia ţevii de gaze.

Protecţia s-a făcut prin crearea unei perdele de apă în zona impactului cu ţeava. Gazele au fost oprite în toată comuna, iar în acest moment nu mai există pericolul producerii vreunei explozii. O echipă de la Distrigaz lucrează deja la remedierea ţevii de gaze. Circulaţia pe DN 6 nu este oprită.