24.8 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljLa Tipografia de Sud, ideile prind formă de peste 21 de ani

La Tipografia de Sud, ideile prind formă de peste 21 de ani

Mai este puțin și se face un sfert de veac de când Gazeta de Sud este cotidianul oltenilor de pretutindeni. Peste 20 de ani de când cel mai citit ziar din Oltenia luptă pentru oamenii acestui oraș printr-una din cele mai prețioase arme pe care le are democrația: presa. În tot acest timp, Tipografia de Sud (TdS) a dat viață ideilor și a așezat pe hârtie articolele redactorilor noștri. Dincolo de urcușuri și coborâșuri, de crize economice și de valul tehnologic care a amenințat cuvântul tipărit, Tipografia de Sud s-a încăpățânat să reziste și a reușit acest lucru prin dedicare, prin muncă și prin calitate. Deși situația a fost nu de puține ori potrivnică, Tipografia de Sud a găsit mereu resursele pentru a merge mai departe. Nu de puține ori, forța Gazetei de Sud a venit și din stabilitatea pe care Tipografia de Sud i-a oferit-o.
Dacă istoria Tipografiei de Sud s-a născut din nevoia unui sprijin pentru Gazeta de Sud, cu timpul serviciile s-au diversificat pentru a răspunde tuturor segmentelor de piață și pentru a crește competitivitatea. Au fost achiziționate utilaje moderne și au fost realizate comenzi majore care au asigurat constanță și au adus, prin extinderea de servicii, progres. În prezent, utilajele tipografice sunt în măsură să răspundă oricăror cereri de servicii, de la tipărire de ziar până la cărți, broșuri, cărți de vizită, agende și alte materiale imprimate de prezentare.
Prioritatea actualului management este dezvoltarea de noi strategii pentru ca produsele și ofertele TdS să fie din ce în ce mai competitive. „Suntem foarte bine ancorați în piață și știm care sunt avantajele noastre și obstacolele pe care le avem de înfruntat. Strategia noastră este construită pe temelia unei echipe de oameni profesioniști și responsabili și a unor utilaje certificate, capabile să producă materiale de calitate în condiții avantajoase“, spune Silviu Broncea, director al trustului Media Sud Europa, care deține Tipografia de Sud. „În permanență suntem pregătiți cu mostre, informații și sfaturi privind materialele și condițiile de execuție. Relația cu clientul este o preocupare primordială a managementului firmei. Suntem mereu atenți la modul în care evoluează piața tipăriturilor pentru a ne alinia la cele mai noi tendințe și pentru a răspunde oricăror exigențe“.
Unul dintre segmentele către care este necesar să se orienteze serviciile tipografice este cel al materialelor publicitare, crede administratorul Marius Seinea, care afirmă: „Astăzi, mai mult ca oricând, comunicarea și promovarea sunt esențiale pentru succesul unei afaceri. Noi suntem gata să dăm formă ideilor și să conturăm imaginea unui business. Suntem încrezători în puterea Tipografiei de Sud și credem cu tărie că un management responsabil nu poate duce acest proiect decât în sus“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS