Dispoziţia nr. 2270 – Primarul Municipiului Craiova

Autori


În temeiul art. 39 alin. 1 şi art. 68 alin. 1 din Legea nr. 215/2001 republicată, privind administraţia publică locală;

D I S P U N E:

Art. unic: Se convoacă Consiliul Local al Municipiului Craiova în şedinţă ordinară, în data de 23.11.2017, ora 10.00, în Sala Mare a Primăriei Municipiului Craiova

Şedinţa va avea următoarea ordine de zi:

1.Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului de venituri şi cheltuieli al municipiului Craiova, pe anul 2017.

2.Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului de venituri şi cheltuieli la Căminul pentru persoane vârstnice din Craiova, pe anul 2017.

3.Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului de venituri şi cheltuieli la Sport Club Municipal Craiova, pe anul 2017.

4.Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului de venituri şi cheltuieli la S.C. Pieţe şi Târguri Craiova S.R.L., pe anul 2017.

5.Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului de venituri şi cheltuieli la R.A.T. SRL, pe anul 2017.

6.Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului general consolidat al municipiului Craiova, pe anul 2017.

7. Proiect de hotărâre privind aprobarea acordării de abonamente lunare gratuite pe toate liniile mijloacelor de transport în comun pentru persoanele cu handicap accentuat și grav, cât și pentru însoțitorii, asistenții personali și asistenții personali profesioniști ai acestora, pentru luna decembrie 2017.

8.Proiect de hotărâre privind aprobarea modalității de acordare, începând cu anul 2018, a gratuităţii transportului urban, pe mijloacele de transport în comun din municipiul Craiova, pe toate liniile, pentru persoanele cu handicap accentuat şi grav, cât şi pentru însoţitorii, asistenţii personali şi asistenţii personali profesionişti ai acestora, din municipiul Craiova.

9.Proiect de hotărâre privind aprobarea listei actelor administrative fiscale, actelor de executare și a altor acte emise de Direcția Impozite și Taxe, care pot fi comunicate prin mijloace electronice de transmitere la distanță sau tipărite prin intermediul unui centru de imprimare masivă şi a Procedurii de comunicare a acestora.

10.Proiect de hotărâre privind desemnarea reprezentanţilor Consiliului Local al Municipiului Craiova în consiliile de administraţie ale unităţilor de învăţământ preuniversitar de stat şi particular cu personalitate juridică din municipiul Craiova, pentru anul şcolar 2017-2018.

11.Proiect de hotărâre privind desemnarea reprezentanţilor Consiliului Local al Municipiului Craiova în Comisiile pentru evaluarea si asigurarea calităţii în unităţile de învăţământ preuniversitar de stat din municipiul Craiova, pentru anul şcolar 2017-2018.

12.Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului de ocupare a funcțiilor publice, pentru anul 2018.

13.Proiect de hotărâre privind aprobarea listelor pentru stabilirea ordinii de prioritate în soluţionarea cererilor de locuinţe şi în repartizarea locuinţelor sociale, precum şi în repartizarea locuinţelor destinate închirierii din fondul de stat, în anul 2018.

14.Proiect de hotărâre privind aprobarea listei pentru stabilirea ordinii de prioritate în soluţionarea cererilor de locuinţe destinate închirierii persoanelor şi/ sau familiilor evacuate sau care urmează a fi evacuate din locuinţe retrocedate în natură foştilor proprietari, în anul 2018.

15.Proiect de hotărâre privind aprobarea repartizării, în vederea închirierii, a unor locuinţe pentru tineri, destinate închirierii, construite prin programe de investiţii la nivel naţional, situată în municipiul Craiova, bld. Oltenia, nr. 1A, bl. T1, sc. 2, ap. 5.

16.Proiect de hotărâre privind aprobarea repartizării, în vederea închirierii, a locuinţei sociale situată în municipiul Craiova, str. Motru, bl. 2N, sc. 1, cam. 5.

17. Proiect de hotărâre privind aprobarea vânzării locuinţei pentru tineri, construită prin Agenţia Naţională pentru Locuinţe, situată în municipiul Craiova, Bdul. Oltenia, nr. 1A, blocul T1, sc. 2, ap. 20, către Pârvu Nelu.

18.Proiect de hotărâre privind aprobarea vânzării locuinţei pentru tineri, construită prin Agenţia Naţională pentru Locuinţe, situată în municipiul Craiova, Bdul. Oltenia, nr. 1A, blocul T1, sc. 4, ap. 6, către Ionescu Cristina.

19.Proiect de hotărâre privind aprobarea vânzării locuinţei pentru tineri, construită prin Agenţia Naţională pentru Locuinţe, situată în municipiul Craiova, Bdul. Oltenia, nr. 1A, blocul T1, sc. 6, ap. 7, către Dîrvăreanu Ileana Adela.

20.Proiect de hotărâre privind prelungirea duratei unor contracte de închiriere ce au ca obiect locuinţe pentru tineri destinate închirierii, aflate în administrarea Consiliului Local al Municipiului Craiova.


21.Proiect de hotărâre privind constituirea dreptului de superficie, cu titlu oneros, în favoarea S.C. DAMARIN B&C S.R.L., asupra terenului situat în municipiul Craiova, str. Horia, nr. 16.

22.Proiect de hotărâre privind desemnarea reprezentanţilor Consiliului Local al Municipiului Craiova în Comisia pentru vânzarea terenurilor cu destinaţia de curte, aferente construcţiilor cu destinaţia de locuinţe.

23.Proiect de hotărâre privind aprobarea scoaterii la licitaţie publică, în vederea închirierii, a unor spaţii aparţinând domeniului public al municipiului Craiova, situate în Piaţa Centrală din municipiul Craiova.

24.Proiect de hotărâre privind mandatarea reprezentantului Consiliului Local al Municipiului Craiova de a vota în Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor S.C. Compania de Apă „Oltenia” S.A ordinea de zi a ședinței din data de 18.12.2017.

25.Proiect de hotărâre privind concesionarea, prin negociere directă, către S.C. COREAL S.A. a terenului care aparţine domeniului public al municipiului Craiova, în vederea desfășurării activității comerciale a Restaurantului „Castelul Fermecat”, situat în Parcul „Nicolae Romanescu”.

26.Proiect de hotărâre privind concesionarea, prin negociere directă, către S.C. COREAL S.A. a terenului care aparţine domeniului public al municipiului Craiova, în vederea desfășurării activității comerciale a Restaurantului „Ciobănașul”, situat în Parcul „Nicolae Romanescu”.

27.Proiect de hotărâre privind constituirea dreptului de superficie, cu titlu oneros, în favoarea S.C. PAN MED S.R.L. Craiova, asupra terenului situat în municipiul Craiova, cartier Eroilor, str. I.D. Sîrbu, nr. 7A.

28.Proiect de hotărâre privind modificarea inventarului bunurilor aparţinând domeniului privat al municipiului Craiova.

29.Proiect de hotărâre privind aprobarea protocolului de predare-primire a investiţiei aferente proiectului „Reabilitare şi dotare Cămin Cultural Constantin Argetoianu”.

30.Proiect de hotărâre privind aprobarea protocolului de predare-primire a investiţiei aferente proiectului „Reabilitare şi dotare Cămin Cultural Mischii”.

31. Proiect de hotărâre privind aprobarea protocolului de predare-primire a investiţiei aferente proiectului „Reabilitare, consolidare, extindere şi dotare Cămin Cultural nr. 1 Pieleşti”.

32. Proiect de hotărâre privind aprobarea proiectului cu titlu „S.I.M.C.A. – Standarde și Instrumente în Implementarea Managementului Calității Administrative la nivelul Primăriei Municipiului Craiova”.

33.Proiect de hotărâre privind modificarea Hotărârii Consiliului Local al Municipiului Craiova nr. 35/2013 referitoare la stabilirea ratelor de co-finanţare ale municipiului Craiova şi asociaţiilor de proprietari, pentru blocurile de locuinţe incluse în Programul Operaţional Regional 2007-2013.

34.Întrebări şi interpelări.

Emisă azi 16.11.2017

PRIMAR,

Mihail GENOIU

PT. SECRETAR,

Ovidiu MISCHIANU

Vizat de legalitate,

Cons. jr. Diana DĂRAC

www.primariacraiova.roComenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de vineri, 17 noiembrie 2017

Actualitate

» Bulgarii, printre cei mai euro-optimişti, după 10 ani de la aderarea la UE – sondaj
» Filialele PSD au undă verde de la partid să organizeze mitinguri
» Un copil de un an şi o lună, nevaccinat, a murit din cauza rujeolei. Numărul de îmbolnăviri a ajuns la 9.900
» PNL și USR au depus moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Tudose
» Week-end cu vreme ploioasă în întreaga țară
» Lucrări de mentenanţă la Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor
» 3565 de locuri disponibile pentru viitori medici rezidenţi. Printre cele şase centre de concurs este şi Craiova
» Mehedinţi: Razie pe şoselele din judeţ
» PNL va depune moțiunea „PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă”

Local

» Restricţii de circulaţie pe mai multe drumuri din Oltenia şi din ţară

Dolj

» Târg de toamnă organizat de elevi din Craiova
» Craiova: Campanie cu titlul “De la bunurile la vedere să ne luăm la revedere” organizată de poliţiştii de la Secţia 3
» Craiova: Se întrerupe furnizarea gazelor pe străzile Emil Gârleanu şi Nicolae Iorga în data de 20 noiembrie
» Mandat pus executare de polițiștii din Dolj
» Zilele columbofiliei olteneşti – ediţia a IV-a, la Craiova
» Dolj: Mâine se plantează 10.000 de puieţi la Greceşti
» Cupa memorială “Gr. Bg. Răducan Liviu” la minifotbal la Craiova
» Craiova: A dispărut de la domiciliu
» Craiova: O femeie cu simţ civic
» Peste 1200 kg legume și fructe confiscate de polițiștii craioveni
» Craiova: Se opreşte apa potabilă în cartierul Siloz
» Dolj: Cercetaţi pentru conducerea unui autovehicul cu permisul suspendat
» Activități la Biblioteca Județeană Aman alături de copiii Centrului „Anastasia” al Arhiepiscopiei Craiovei
» Tel Drum-ul lui Dragnea, dator Craiovei cu două milioane de euro
» Dolj: Prinşi băuţi la volan
» Urmărit internațional depistat de polițiștii doljeni

Gorj

» Noul stadion din Târgu Jiu trebuie încălzit pe perioada de iarnă, deşi nu este gata
» Gorj: Bărbat reținut pentru violență în familie
» Gorj: Dan Vasile şi Constantin Bălăşoiu, numiţi în Directoratul CEO
» Gorj: Elevă lovită de o maşină pe trecerea de pietoni

Olt

» A doua zi de proteste pentru angajații APIA. Vizita ministrului Daea nu i-a intimidat
» Olt: Doi bărbați și un minor, în arest pentru furturi din locuințe și societăți

Mehedinţi

» Mehedinţi: Accident în apropiere de Porţile de Fier I. Două persoane au fost rănite
» Mehedinţi: Prinsă în flagrant furând dintr-un magazin
» Mehedinţi: Două persoane au fost rănite într-un accident la Corcova
» Mehedinţi: 40 de sancţiuni contravenţionale, aplicate într-o zi de poliţişti
» Artificii pentru torturi şi ornamente de Crăciun, confiscate de poliţiştii din Orşova
» Mehedinţi: Prins băut la volan
» Activităţi de prevenire a consumului de substanţe interzise la Colegiul Național ”Traian” Drobeta Turnu Severin
» Locuri de muncă vacante în judeţul Mehedinţi
» Mehedinţi: Au fost încadraţi în muncă 4.308 şomeri de la începutul anului
» Mehedinţi: Tânăr rătăcit azi noapte în pădure, găsit în această dimineaţă

Vâlcea

» Vâlcea: Poliţiştii au ajutat o familie nevoiaşă
» Se interzice circulaţia rutieră pe DN 67C, Obârșia Lotrului – Curpat

Sport

» Fotbal / Iulian Călin arbitrează Craiova – Juventus
» Fotbal / Alb-albaștrii mizează pe victorie în meciul cu Juventus
» Sock s-a calificat în semifinalele Turneului Campionilor
» Roger Federer, la a treia victorie în Turneul Campionilor de la Londra

Sanatate

» S-a încheiat procedura de licitație electronică pentru achiziția vaccinului antigripal

Magazin

» Şeful Cosa Nostra, Salvatore „Toto” Riina, a murit

Top