10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalIncendiu puternic într-un bloc din Drobeta Turnu Severin. 14 persoane au fost evacuate

Incendiu puternic într-un bloc din Drobeta Turnu Severin. 14 persoane au fost evacuate

Un număr de 14 persoane din Drobeta Turnu Severin au fost evacuate, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pentru a se evita intoxicarea cu fum a acestora, după ce la parterul unui bloc din municipiu a izbucnit un incendiu.

”Detaşamentul Drobeta Turnu Severin a intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un apartament de pe strada Kiseleff. Pentru evitarea intoxicării cu fum, 14 persoane au fost evacuate. O persoană a fost asistată medical, însă a refuzat transportul la spital. La locul evenimentului au fost mobilizaţi 23 de pompieri militari, cu patru autospeciale cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Mehedinţi, Raluca Tîrcă, potrivit Agerpres.

La sosirea forţelor de intervenţie, la apartamentul situat la parterul blocului, incendiul se manifesta cu flacără deschisă şi degajare mare de fum. Pompierii au intervenit rapid, astfel încât au reuşit să lichideze incendiul care risca să se extindă la etajele superioare, prin izolaţia de polistiren a blocului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS