Patru secţii ale Spitalului Judeţean vor intra în reabilitare
Patru secţii ale Spitalului Judeţean vor intra în reabilitare
Patru secţii ale Spitalului Judeţean vor intra în reabilitare

Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu va începe în câteva zile reabilitarea Secţiei Ortopedie din cadrul unităţii medicale. Pe lângă Secţia Ortopedie vor fi reabilitate alte trei secţii. A fost deja organizată o licitaţie pentru stabilirea constructorului care se va ocupa de modernizarea Secţiei Ortopedie şi urmează să fie emisă autorizaţia de construire de către Primăria Târgu Jiu. Cosmin Popescu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, a precizat că valoarea lucrărilor este de 700.000 de lei şi se are în vedere reabilitarea tuturor echipamentelor electrice din secţie. „Am aprobat în buget suma de 700.000 de lei pentru reabilitarea Secţiei Ortopedie şi lucrările vor începe în perioada următoare. Se va putea lucra în lunile următoare, având în vedere că se execută lucrări la interior“, a precizat Cosmin Popescu.

Bani pentru Endocrinologie, Ginecologie şi Cardiologie

Preşedintele Consiliului Judeţean Gor a mai declarat că au fost alocate sume de bani pentru modenizarea altor trei secţii din Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu. Este vorba de un buget total de peste un milion de lei care va viza modernizarea Secţiilor Endocrinologie, Ginecologie şi Cardiologie. În acest moment se lucrează la întocmirea documentaţiilor, în vederea obţinerii avizelor şi organizarea licitaţiei. Cosmin Popescu a precizat că lucrările de modenizare ar putea fi demarate în luna noiembrie a acestui an. „Mai este aprobată suma de peste un milion de lei pentru modernizări la alte trei secţii din Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu. Sper să nu avem probleme cu licitaţia şi să stabilim firma constructoare în luna noiembrie şi să înceapă lucrările. Sunt secţii unde este nevoie urgentă de lucrări de reabilitare şi modernizare“, a mai spus Cosmin Popescu.

Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.