14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjGorj: Festivalul Berii va avea loc la Târgu Jiu, în perioada 21 – 27 august

Gorj: Festivalul Berii va avea loc la Târgu Jiu, în perioada 21 – 27 august

O nouă ediţie a Festivalului berii va avea loc în perioada 21-27 august, în municipiul Târgu Jiu. Zeci de comercianţi sunt aşteptaţi pe insuliţa de pe râul Jiu, în zona unde în mod tradiţional avea loc acest eveniment.

Potrivit viceprimarului din Târgu Jiu, Aurel Popescu, la festival sunt aşteptaţi comercianţi de produse alimentre şi industriale. De asemenea, va fi amplasat un cort uriaş unde vor fi amenajate terase cu mici şi cu bere şi cu alte produse tradiţionale. Nu vor lipsi nici jocurile distractive pentru cei mari sau pentru cei mici.

Festivalul berii se va încheia cu spectacole de muzică populară oferite de Ansamblul Artistic Profesionist „Doina Gorjului” şi formaţii de muzică uşoară. „Ca în fiecare an primăria organizează Festivalul berii la Târgu Jiu. Sunt zeci de comercianţi cu produse alimentare şi cu produse nealimentare. Vom avea şi acel parc de distracţii pentru toate vârstele. Practic este ultima mare manifestare în aer liber din această vară. Vom definitiva şi lista cu formaţiile care vor cânta la Festivalul berii. Este deja o tradiţie acest festival şi cetăţenii îl aşteaptă şi participă în număr mare”, a declarat Aurel Popescu, viceprimarul din Târgu Jiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS