Acasă Local Dolj Trecerea cu bacul pe timpul nopţii, peste Dunăre, a fost reluată la...

Trecerea cu bacul pe timpul nopţii, peste Dunăre, a fost reluată la PTF Bechet

-

Trecerea cu bacul peste Dunăre între porturile Bechet și Oreahovo s-a reluat şi pe timpul nopţii. Această măsură de reintrare în programul normal de activitate a fost luată în urma tendințelor de creștere a cotei apei fluviului Dunărea, fapt ce permite acostarea în siguranță în porturile de pe teritoriile celor două state.
Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu recomandă participanților la trafic tranzitarea tuturor punctelor de frontieră deschise la granița cu Bulgaria și consultarea aplicației Trafic On-line disponibilă pe site-ul www.politiadefrontiera.ro, care prezintă o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp. Timpii de aşteptare sunt actualizaţi în timp real, fapt ce ajută utilizatorul să-şi reconfigureze traseul către un punct de frontieră ce înregistrează valori de trafic scăzute.

ȘTIRI VIDEO GdS

A treia fabrică prinde contur în Rovinari

Enova Group, o societate specializată în producția de componente mecanice, electromecanice și servicii calificate în domeniul automatizărilor industriale, tocmai a achiziționat fosta...