22.8 C
Craiova
duminică, 15 septembrie, 2019
Acasă Local A murit la 34 de ani, după ce a intrat cu maşina...

A murit la 34 de ani, după ce a intrat cu maşina într-un şanţ

-

Un bărbat, de 34 de ani, şi-a găsit joi după-amiază sfârşitul, după ce a intrat cu maşina într-un şanţ pe raza localităţii Mihăileşti – Popeşti din judeţul Olt. Bărbatul se afla singur în automobil şi a fost găsit în stare de inconştienţă, în stop cardio-respirator, de către un echipaj SMURD sosit la faţa locului. După ce a fost resuscitat timp de aproximativ o oră, bărbatul a fost declarat decedat. Nu este exclusă varianta ca victimei să i se fi făcut rău la volan înainte de a se răsturna cu maşina.

 

Alina Mitran
Alina Mitran
Lucrează în presă din 2000 și ceea ce a început ca un hobby s-a transformat într-o profesie. A absolvit Facultatea de Finanțe, Bănci, Asigurări și Burse de Valori, dar a ales presa scrisă, un domeniu care i-a oferit cele mai mari satisfacții profesionale. S-a alăturat echipei Gazeta de Sud în 2004.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.