24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljUltima săptămână de vot, în cadrul competiției Best of Craiova

Ultima săptămână de vot, în cadrul competiției Best of Craiova

Craiovenii mai au la dispoziție doar câteva zile în care pot vota companiile lor favorite, în cadrul competiției Best of Craiova. Lansată în luna februarie de Alege TV, competiția are scopul de a descoperi și a premia cele mai apreciate firme din oraș, din 17 categorii distincte. Competiția se desfășoară în două etape, nominalizare și vot, iar clasamentul final și câștigătorii titlului de Best of Craiova sunt aleși exclusiv în baza preferințelor craiovenilor. Firmele care au înregistrat cele mai multe propuneri din partea publicului, la finalul etapei de nominalizare au intrat în etapa finală, cea de vot, care se va încheia pe 14 mai.
„Suntem foarte mulţumiţi de impactul pe care îl are competiția Best of Craiova. Am primit până acum câteva mii de nominalizări și voturi pe site-ul www.alege.tv, iar craiovenii ne-au surprins cu cele mai frumoase mesaje prin care au propus categorii noi sau au salutat reluarea proiectului și în 2017. Suntem și noi nerăbdători să aflăm care va fi clasamentul final și cei 17 câștigători ai acestui an. Le mulțumim celor care au contribuit la succesul acestui proiect, care se bazează exclusiv pe feedback-ul oferit de public. Ne bucurăm, de asemenea, să avem și anul acesta susținerea unor companii importante din Craiova, cu ajutorul cărora vom premia atât câștigătorii de anul acesta, cât și craiovenii care au votat. Este vorba de Nitela Impex, Azalis și Inspire Cinema, gazda galei din 2017“, a precizat Cristina Oprea, director de marketing la Alege TV.
Competiţia Best of Craiova se află la a doua ediție, după ce în 2016 a premiat cele mai bune companii alese de craioveni. Proiectul este organizat de Alege TV în parteneriat cu Radio Sud şi Gazeta de Sud. Sistemul de vot foloseşte o soluţie software utilizată la nivel global, care garantează securitatea şi blochează automat tentativele de vot multiplu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS