12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljUn nou târg Contex se deschide astăzi la Casa Tineretului

Un nou târg Contex se deschide astăzi la Casa Tineretului

Camera de Comerț și Industrie (CCI) Dolj anunță că, în perioada 3 – 7 mai, se organizează un nou târg Contex, în clădirea Casei Tineretului din Craiova (lângă Billa). Este a doua ediție a Contex care se organizează în incinta respectivă, după ce târgul a fost mutat de la Teatrul Național „Marin Sorescu“. Prima ediție a ceea ce organizatorii numesc „Festivalul Contex“ a avut loc luna trecută, iar reprezentanții CCI Dolj spuneau, la vremea respectivă, că vor mai organiza alte ediții la Casa Tineretului, dacă acea primă încercare va avea succes.
De data aceasta, vor fi prezenți producători direcți cu colecții de îmbrăcăminte pentru sezonul cald. „Pentru cinci zile, în clădirea Casei Tineretului vor expune producătorii tradiționali de articole de îmbrăcăminte de damă, bărbați și copii, care vor aduce colecțiile de primăvară-vară, alături de articole de marochinărie, artizanat și hand made“, informează CCI Dolj, printr-un comunicat de presă.
Târgul Contex va fi deschis începând de astăzi și până duminică, între orele 10.00 – 20.00, intrarea fiind liberă. Noutatea de la această nouă ediție a „Festivalului Contex“ este aceea că se va organiza o tombolă cu diverse premii pentru vizitatorii târgului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS