16.3 C
Craiova
miercuri, 18 septembrie, 2019
Acasă Local Gorj Tânără din Târgu Jiu, ucisă de fostul iubit

Tânără din Târgu Jiu, ucisă de fostul iubit

-

Andra Violeta, alături de fratele ei
Andra Violeta, alături de fratele ei

O tânără, de 24 de ani, din Târgu Jiu, a fost, luni, găsită moartă pe un câmp din Almeria, Spania. Potrivit presei spaniole, femeia ar fost ucisă de iubitul român. Bărbatul s-ar fi spânzurat după comiterea crimei. Poliţia Locală a început o investigaţie, în urma descoperirii făcute pe un teren agricol. Fratele tinerei de 24 de ani a dezvăluit că ucigașul este fostul iubit al acesteia. „Noi suntem în Spania, cu familia, de câțiva ani. Sora mea a fost omorâtă de fostul ei iubit, tot român. El este din Moldova și lucra la solarii, cu tatăl meu. Au avut o relație de aproape doi ani, iar ea a vrut să-i pună capăt întrucât aflase că băiatul făcuse pușcărie și că se droga. De ieri (sâmbătă – n.r.) nu am mai știut nimic de ea. Era ziua ei de Florii, Andra Violeta este numele ei“, a declarat fratele său.
Potrivit rudelor, Andra Violeta Nițu trăia de peste opt ani în Almeria, Spania. Împreună cu tânăra se afla fratele acesteia şi părinţii. Cei doi fraţi au revenit zilele trecute la Târgu Jiu, pentru a susţine un examen, după care s-au întors în Spania. În ţară a revenit şi iubitul fetei, Andrei Rotariu, care i-ar fi propus să se căsătorească, însă Violeta a refuzat categoric. „El a venit după noi, în România, și ne-am întors toți în Spania, cu avionul. Nu s-a comportat în nici un fel. O ruga să se întoarcă la el, să se căsătorească, dar ea nu îl mai accepta. El îi spusese mamei mele că mai bine mor amândoi și să plângă familiile noastre, decât să se despartă de ea“, a mai declarat fratele Violetei.

Eugen MARUTA
Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.