22.8 C
Craiova
duminică, 15 septembrie, 2019
Acasă Local Dolj Water Park, povestea fara sfarsit

Water Park, povestea fara sfarsit

-

Water Park este unul dintre proiectele europene ale Primariei care  a batut recordul în Craiova in materie de amanare a termenului de finalizare. Pe rand el ar fi trebuit terminat pe 31 decembrie 2015, 30 iunie 2016 și 30 aprilie 2017. Anul trecut municipalitatea spunea ca totul este în regulă si mai lipsesc doar salvamarii, apoi lucrările au fost stopate după ce autorizaţia de construire a fost revocată. Acum există o nouă autorizaţie şi primăria se plange iar de lipsa salvamarilor. Cert este că o buna parte din cei 20 de milioane de euro care ar fi trebuit atraşi din fonduri europene vor fi platiti din buget.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.