Acasă Local Fratele fetei moarte în spital, în stare gravă

Fratele fetei moarte în spital, în stare gravă

-

Necazurile în familia Carinei, fetiţa de nouă ani moartă în spital zilele trecute din cauza unei endocardite virale, se ţin lanţ. Fratele copilei, de şapte ani, care suferă de autism, a fost dus la spital joi dimineaţă. Acesta se simţea foarte rău, avea dureri de cap şi febră. Părinţii s-au speriat de moarte pentru că aşa a debutat şi starea de rău a Carinei. „Peste noapte, a făcut febră mare, 39 – 40 de grade. Am ajuns la spital cu el şi după investigaţii am cerut imediat să fie transferat la Bucureşti. Vrem să fie într-o unitate bine dotată“, a spus Dănuţ Mihai Pleşanu, tatăl băiatului.
Medicii de la Spitalul de Urgenţă din Râmnicu Vâlcea au fost de acord cu transferul, deşi diagnosticul pus a fost de viroză. „Având în vedere drama prin care au trecut, de data aceasta şi-au luat toate măsurile pentru a elimina orice pericol. A fost transferat la Institutul de Boli Infecţioase „Matei Balş“. Acolo va fi monitorizat“, a spus Dan Ponoran, directorul spitalului. Mama a plecat la Bucureşti cu copilul bolnav, iar tatăl a rămas acasă să pregătească înmormântarea fetiţei, care va avea loc vineri, la cimitirul „Sfântul Ioan“ din Râmnicu Vâlcea.
Luni, 13 martie, Carina Pleşanu a fost diagnosticată cu viroză, iar marţi, 14 martie, a murit în spital din cauza unei endocardite virale (o infecţie a valvelor inimii sau endocardului) au stabilit legiştii.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.