17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljSkoda reclamată ca furată din parcare, ziua în amiaza mare

Skoda reclamată ca furată din parcare, ziua în amiaza mare

Polițiștii doljeni încearcă să dea de urma unei persoane care ar fi furat, miercuri, un autoturism Skoda din parcarea Uzinei Ford din municipiul Craiova. Păgubitul, craioveanul Marius Dop, de 29 de ani, care este angajat al Uzinei Ford, a povestit că miercuri dimineață și-a lăsat mașina în parcarea fabricii, iar la ora 16.00 nu a mai găsit-o. Este vorba de o Skoda Octavia cu numărul de înmatriculare DJ-20-DOP. „Pe imaginile surprinse de camerele video nu se vede nici o persoană în acea zonă, însă la ora 16.00 mașina a fost filmată ieșind din parcare pe la Poarta 1. Mai aveam cinci minute și ajungeam la mașină pentru a pleca acasă. Nu îmi explic cine și de ce a vrut să fure o mașină care valorează cel mult 3.000 de euro, în condițiile în care în parcare erau mașini mult mai scumpe“, a spus craioveanul Marius Dop.
La rândul lor, repre-zentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj au precizat pentru GdS că se fac cercetări pentru identificarea autorului, dar și pentru găsirea autoturismului. „Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, compartimentul Furturi de Auto, au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de furt și au informat toate subunitățile de poliție de la nivelul județului Dolj cu privire la caracteristicile autoturismului în cauză. De asemenea, autoturismul a fost dat în urmărire atât în județul Dolj, cât și în județele limitrofe. Au fost ridicate imaginile surprinse de camerele de supraveghere și se fac cercetări pentru identificarea autorului“, au precizat polițiștii doljeni. Aceștia din urmă au mai spus că persoanele care au informații despre locul în care se află autoturismul furat sunt rugate să sune la 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.
Întrebați despre această situație, reprezentanții Uzinei Ford au explicat că acest subiect este „în analiză“ și nu pot face nici un fel de comentariu în legătură cu acesta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS