6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDoi minori și un un bărbat de 31 de ani, arestați pentru tâlhărie calificată

Doi minori și un un bărbat de 31 de ani, arestați pentru tâlhărie calificată

Magistrații de la Judecătoria Segarcea au emis, vineri, mandate de arestare preventivă pe numele a doi minori și a unui bărbat din Valea Stanciului, acuzați de comiterea infracțiunilor de tâlhărie, instigare la tâlhărie și furt calificat. Cei trei inculpați sunt acuzați că, în noaptea de miercuri spre joi, au intrat în casa unui bărbat de 67 de ani, l-au bătut și i-au furat suma de 1.000 de lei.
Reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj au precizat că, în cursul zilei de joi, polițiștii din Segarcea au identificat trei persoane, suspectate de comiterea unei infracțiuni de tâlhărie. Este vorba de minorii Orlando Ș. şi Fabian P., ambii de 17 ani, și de Cristian Chelu, de 31 de ani, toţi din comuna Valea Stanciului. „Din investigațiile polițiștilor a rezultat faptul că, în noaptea de 15 spre 16 februarie, în jurul orei 3.45, cei doi minori de 17 ani au pătruns în imobilul unui bărbat de 67 de ani, din Valea Stanciului, l-au lovit și i-au furat suma de 1.000 de lei“, au reținut oamenii legii. Luați la întrebări, cei trei suspecți au recunoscut că sunt autorii altor două infracțiuni de furt calificat, cu un prejudiciu total de 7.000 de lei, comise în cursul lunii februarie.
Pe numele minorilor și bărbatului de 31 de ani a fost întocmit un dosar penal privind comiterea infracțiunilor de tâlhărie calificată, respectiv instigare la tâlhărie calificată, dar și pentru furt calificat.
Vineri, cei trei inculpați au fost duși la Judecătoria Segarcea cu propunere de arestare preventivă, iar instanța a emis pe numele acestora mandate de arestare pe o perioadă de 30 de zile.
Hotărârea judecătorilor din Segarcea nu este definitivă și poate fi contestată de inculpați la Tribunalul Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS