10 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova rezistă. Protestatarii s-au adunat din nou în Piaţa Mihai Viteazul

Craiova rezistă. Protestatarii s-au adunat din nou în Piaţa Mihai Viteazul

UPDATE 20: 56  Cei 100  de manifestanţi continuă să reziste în centrul Craiovei. Acum se înregistrează – 4 grade Celsius, iar vântul suflă cu 20 km /h. Imagini de la proteste puteţi urmări în direct pe pagina de Facebook a Gazetei de Sud.

UPDATE 20:40 Protestatarii au jucat Hora Unirii. În piaţă a apărut şi un drapel al Statelor Unite ale Americii.

UPDATE 20:21: În acest moment, oamenii ascultă cântece patriotice. „Noi suntem români” se aude dinspre  boxa adusă de protestatari în Piaţa Mihai Viteazul.

UPDATE 20:00 Numărul protestatarilor a crescut. În piaţă sunt la această oră 100 de oameni. Se strigă „PSD, PSD, du-te în URSS!”

UPDATE 19:45 Fostul primar al Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, a trecut ostentativ prin mijlocul oamenilor adunaţi în Piaţa Mihai Viteazul, dar a fost ignorată de protestatari. Aceştia au tratat-o cu indiferenţă.

UPDATE 19:39  La această oră, sunt aproximativ 30 de persoane în centrul Băniei. Se strigă „Uniţi, salvăm toată România”, „Jos Guvernul!”, „Ole, ole, ole, Liviu Dragnea, lasă-ne!”

Craiovenii s-au adunat şi joi seară în Piaţa Mihai Viteazul, în a zecea zi de proteste împotriva guvernului condus de Sorin Grindeanu. La această oră, în piaţă se află aproximativ 20 de persoane care înfruntă frigul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS