8.4 C
Craiova
sâmbătă, 21 septembrie, 2019
Acasă Local Gorj Gorj: Zece persoane, reținute în urma unui scandal

Gorj: Zece persoane, reținute în urma unui scandal

-

Zece persoane, cu vârste cuprinse între 17 și 44 de ani, au fost reținute în această seară, de polițiștii gorjeni, pentru participarea la un scandal care a avut loc duminică, într-un club din Novaci, Gorj. În urma altercației dintre două grupuri de romi și ciobani din zonă, un tânăr a fost înjunghiat cu un briceag. Suspectul de tentativă de omor a și fost arestat preventiv pe 30 de zile, la începutul acestei săptămâni. Cele zece persoane reținute în această seară vor fi prezentate mâine procurorilor, la audieri. Reținuții sunt acuzați de comiterea infracțiunilor de încăierare, tulburarea liniștii și ordinii publice și port de obiecte periculoase. Tânărul înjunghiat se află în spital.

Eugen MARUTA
Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.