16.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţi: Două accidente rutiere, la Severin şi Dobra. Unul s-a produs din cauza poleiului

Mehedinţi: Două accidente rutiere, la Severin şi Dobra. Unul s-a produs din cauza poleiului

Trei oameni au ajuns la spital astăzi, după ce au fost implicaţi în două accidente rutiere, unul produs la Drobeta-Turnu-Severin, celălalt în satul Dobra.

Primul eveniment rutier a avut loc la Drobeta-Turnu-Severin, din cauza unui şofer neatent. Bărbatul aflat la volanul unui autoturism Opel nu a acordat prioritate unei maşini Dacia Logan care circula regulamentar pe strada Traian din municipiu şi a intrat în plin în aceasta, din lateral, exact în uşa şoferului. Acesta a fost rănit şi a fost transportat la Spitalul Judeţean din localitate de o autospecială SMURD.

Accident din cauza poleiului

Un alt accident de circulaţie a avut loc pe DJ 606, la ieşirea din localitatea Dobra. O autospecială de transport valori care aparţinea unei unităţi bancare a derapat din cauza poleiului. Şoferul nu a mai putut să controleze maşina, care s-a răsturnat pe marginea carosabilului. În autospecială se aflau patru persoane, dintre care două au fost rănite şi au ajuns la Spitalul Judeţean din Drobeta-Turnu-Severin. Pentru paza utilitarei de transport valori, până la ridicarea acesteia poliţiştii de la IPJ Mehedinţi au deplasat în zonă un echipaj de la DPIR. Pe drumurile judeţene din sudul judeţului Meheidnţi s-a circulat astăzi cu dificultate din cauza poleiului, iar poliţiştii recomandă în continuare prudenţă şoferilor care circulă în această zonă, deoarece sunt anunţate în continuare condiţii de frmare a poleiului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS