Acasă Local Dolj Descinderi pe strada Bucovăţ

Descinderi pe strada Bucovăţ

Poliţiştii Secţiei 6 Craiova efectuează la această oră mai multe percheziţii pe străzile Bucovăţ şi Petuniilor din municipiu. Sunt vizaţi mai mulţi suspecţi implicaţi într-o serie de furturi comise în ultima perioada pe raza municipiului.

Potrivit reprezetanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj, au fost făcute cinci percheziţii domiciliare, fiind vizate mai multe persoane suspectate de comiterea unor furturi din locuinţe prin metoda distragerii atenţiei. Dupa percheziţii, la sediul Sectiei 6 de Poliţie au fost duşi mai mulţi suspecţi pentru a fi audiaţi. Oamenii legii au mai explicat că vor oferi mai multe amănunte după încheierea cercetărilor.

A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.
Exit mobile version