Acasă Local Dolj Avarie la conducta de transport apă potabilă Izvarna – Craiova

Avarie la conducta de transport apă potabilă Izvarna – Craiova

Compania de Apă Oltenia a anunțat întreruperea alimentării cu apă potabilă în localitățile de pe traseul conductei de transport apă potabilă Izvarna – Craiova începând de miercuri, 18 ianuarie, ora 9.00 până joi, 19 ianuraie, ora 24.00, pentru remedierea unei avarii la această conductă, produsă în comuna Plopșoru, satul Olari, județul Gorj, la intersecția DN6 cu drumul de exploatare minieră Urdari. Se va interveni pe interiorul conductei de transport. Concomitent se vor executa și alte lucrări de întreținere și reparații pe toată lungimea traseului conductei.
În județul Gorj se va întrerupe alimentarea cu apă potabilă în următoarele localități: Tismana, Godineşti, Ciuperceni, Câlnic, Teleşti, Rovinari, Bâlteni, Plopşoru, Brăneşti, Ţânţăreni.

Vor fi afectate și localități din Dolj

În judeţul Dolj se va întrerupe alimentarea cu apă potabilă în următoarele localități: Filiaşi, Brădeşti, Coţofenii din Faţă, Almăj, Işalniţa, Coțofenii din Dos.
În Municipiul Craiova, apa potabilă va fi furnizată în regim normal, fără restricții. Utilizatorii de apă potabilă din localitățile menționate trebuie să-şi asigure rezerve de apă potabilă pentru nevoile curente. Compania de Apă Oltenia va monitoriza permanent calitatea apei după repunerea în funcțiune a sistemului public de distribuție.

Exit mobile version