Acasă Local Gorj Târgu Jiu: Amendaţi dacă nu curăţă zăpada

Târgu Jiu: Amendaţi dacă nu curăţă zăpada

-

Cetățenii municipiului Târgu Jiu vor fi amendaţi dacă nu îşi curăţă zăpada din faţa casei pentru asigurarea circulației și siguranței pietonilor. Poliția Locală a municipiului Târgu Jiu face un apel către cetățeni, instituțiile publice, agenții economici, precum și către celelalte persoane juridice de pe raza municipiului să îndepărteze zăpada și gheața de pe trotuarele din dreptul imobilelor și incintelor în care își desfășoară activitatea. Potrivit Regulamentului de gospodărire a Municipiului Târgu Jiu, nerespectarea acestei măsuri atrage răspunderea contravențională cu amendă cuprinsă între 300 și 500 de lei.

Eugen MARUTA
Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.