Acasă Local Olt: Revelion în stradă la Caracal, cu artiști, focuri de artificii și...

Olt: Revelion în stradă la Caracal, cu artiști, focuri de artificii și jocuri de lasere

-

Trecerea în noul an va fi sărbătorită în municipiul Caracal printr-o petrecere în stradă organizată de administrația locală în seara de 31 decembrie, în piața din fața sediului Primăriei Caracal, unde pe scenă vor centra artiști cunoscuți, iar la miezul nopții artificiile vor lumina cerul, a precizat, vineri, viceprimarul localității, Octavian Stănescu.

Potrivit Agerpres, pe scena din centrul municipiului Caracal vor concerta DJ Rhynno & Sylvia, Sandra M și Alex Velea.

„La trecerea în noul an vom avea foc de artificii care va fi urmat de un spectacol de lasere”, a adăugat viceprimarul municipiului Caracal.

Pentru spectacolul de Revelion Primăria Caracal cheltuie 95.000 de lei, potrivit aceleiași surse.

Petrecere de Revelion în stradă va mai fi organizată și în municipiul Slatina, unde va concerta tot Alex Velea, dar înainte de a se deplasa la Caracal. La Slatina vor mai concerta Irina Rimes și grupul local de folk Alutus, iar la miezul nopții, timp de 15 minute, va fi un spectacol cu lasere, confetti și efecte speciale create cu jeturi de aburi și flăcări.

Și în comuna Movileni se va organiza spectacol de Revelion în stradă, cu un taraf de lăutari și focuri de artificii.

ȘTIRI VIDEO GdS

Primarul din Drăgăneşti-Olt, judecat la Craiova

Curtea de Apel Craiova a început, săptămâna trecută, judecarea apelului formulat de primarul oraşului Drăgăneşti-Olt, acuzat de abuz în serviciu. Anchetatorii au susţinut că edilul și-a reparat mașina din banii primăriei, prejudiciul fiind de aproape 13.000 de lei.

Bella Hadid este cea mai frumoasă femeie din lume

Modelul Bella Hadid este cea mai frumoasă femeie din lume, datorită simetriei sale faciale, analizată cu ajutorul unei formule matematice preluate de...

Horoscop

Berbec Evitați compania celor care vă caută doar când au nevoie. Se prefigurează discuții, călătorii diverse și multă forfotă mentală. Ordonați-vă treburile...