12.6 C
Craiova
duminică, 22 septembrie, 2019
Acasă Local Gorj Eugen Ţambrea, noul şef al jandarmilor gorjeni

Eugen Ţambrea, noul şef al jandarmilor gorjeni

-

tambrea eugensite

Colonelul Eugen Ţambrea este noul inspector-şef al Inspectoratului de Jandarmi Județean „Tudor Vladimirescu“ Gorj. Ţambrea a fost numit în funcţie, începând cu data de 15 decembrie, prin Ordin al Inspectorului General al Jandarmeriei Române. Ieri, în sala de festivități „Tudor Vladimirescu“, de la sediul unității din Târgu Jiu, a avut loc prezentarea inspectorului-șef în prezența generalului de brigadă Andreiana Marin, inspector general al Jandarmeriei Române, a ofițerilor și subofițerilor din comandamentul unității și a șefilor de structuri dislocate. Până recent, colonelul Țambrea a ocupat funcţia de inspector-șef la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean „General de divizie Cleante Davidoglu” din Mehedinți.

Eugen MARUTA
Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.