21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDoi frați din Craiova, reținuți pentru crima din Craiovița Nouă

Doi frați din Craiova, reținuți pentru crima din Craiovița Nouă

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj au dispus, marți noapte, reţinerea pentru 24 de ore a doi frați din municipiul Craiova, suspectați de uciderea unui tânăr de 20 de ani. Este vorba de Luigi Teodorescu, de 20 de ani, şi de Gabriel Teodorescu, de 23 de ani, care sunt acuzați de comiterea infracțiunilor de complicitate la omor, respectiv de comiterea infracţiunii de omor.
Anchetatorii au reținut că, în dimineața zilei de marți, în jurul orei 02.00, în urma unei altercații izbucnite în apropierea pieței din cartierul Craiovița Nouă, Gabriel Teodorescu l-a înjunghiat mortal pe craioveanul Ionuţ Fieraru, de 20 de ani. Tânărul înjunghiat a mai mers câteva zeci de metri și s-a prăbușit pe asfalt, pe bulevardul Tineretului, peste drum de hipermarketul Kaufland. Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dolj au precizat pentru GdS că o ambulanță SMURD a fost solicitată prin 112 la ora 02.04, însă când aceasta a ajuns la adresa indicată, victima a fost găsită în stop cardio-respirator. Tânărul, care prezenta o plagă înjunghiată în zona cervicală anterioară dreapta (gât), a fost declarat decedat de medici, care nu au putut face nimic pentru a-i salva viața.
După ce l-a înjunghiat pe tânărul de 20 de ani, Gabriel Teodorescu a fugit, fiind prins abia marți seară, în jurul orei 20.00, de oamenii legii. Potrivit anchetatorilor, Luigi Teodorescu este acuzat că l-a ajutat pe fratele său să se sustragă urmăririi penale.
După reținerea celor doi suspecți, oamenii legii au precizat că îi vor duce la Tribunalul Dolj cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. Până aseară, frații Teodorescu nu fuseseră aduși de procurori în fața magistraților de la Tribunalul Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS