9.5 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljGala Topul Firmelor doljene are loc pe 24 noiembrie

Gala Topul Firmelor doljene are loc pe 24 noiembrie

Camera de Comerț și Industrie (CCI) Dolj organizează și anul acesta un eveniment dedicat premierii mediului local de afaceri care a avut rezultate deosebite în anul 2015. Gala Topul Firmelor ajunge la ediția a XXIII-a și va avea loc pe data de 24 noiembrie 2016, începând cu ora 14.30, la restaurantul Flora din Craiova. „Pe locurile 1-10 din top s-au clasat 2.220 de firme din județul nostru. Dintre acestea, 77 de firme au fost în Top mai mulţi ani la rând și vor primi trofee de excelenţă. Se vor acorda trofee pentru firmele care s-au situat pe unul din primele trei locuri în ultimii trei, cinci, zece, 13 și 18 ani“, a arătat președintele CCI Dolj, Gabriel Vlăduț, într-un comunicat de presă transmis redacției.
Topul de anul acesta este structurat pe şase domenii de activitate: cercetare-dezvoltare și high-tech; industrie; agricultură, silvicultură și pescuit; construcții; servicii; comerț și turism. Ca în fiecare an, Camera de Comerț ține cont de mai mulți indicatori în realizarea topului, cum ar fi cifra de afaceri netă, profitul și rata profitului din exploatare, eficienţa utilizării resurselor umane și a capitalului angajat.
La evenimentul Gala Topul Firmelor organizat în acest an sunt așteptate 250 de persoane „din mediul de afaceri, academic, politic și administrativ“, mai informează CCI Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS