22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDouă accidente, un mort și patru răniți

Două accidente, un mort și patru răniți

Căruțașul de 30 de de ani a murit pe loc în urma accidentului provocat chiar de el
Căruțașul de 30 de de ani a murit pe loc în urma accidentului provocat chiar de el

Un bărbat de 30 de ani și-a pierdut viața, iar alte patru persoane au fost rănite în urma a două accidente produse sâmbătă seară, în localitățile doljene Malu Mare și Țuglui.
Primul accident de circulație a avut loc în jurul orei 18.00, pe DN 55, în localitatea Malu Mare. Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Dolj, Leonard Mihai, de 30 de ani, din comuna Malu Mare, care conducea o căruță pe spaţiul verde din apropierea DN 55, când a intrat pe drumul național nu a acordat prioritate de trecere unui tir condus dinspre Bechet către Craiova de Eleodor Stroe, de 53 de ani, din Novaci, județul Gorj. În urma impactului violent, căruțașul a decedat pe loc, iar alte trei persoane din căruță, printre care și doi minori de 6 și 13 ani, au fost rănite și transportate la Spitalul de Urgență Craiova. Polițiștii doljeni au mai precizat că șoferul gorjean a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
Tot sâmbătă, în jurul orei 22.30, un tânăr de 18 ani din Țuglui, care nu are permis de conducere, a provocat un accident în urma căruia a fost rănit ușor. Este vorba de Daniel Ghici, care s-a urcat la volanul unei autoutilitare ce aparține societății comerciale la care acesta este angajat, iar pe DC 95, în comuna Țuglui, a pierdut controlul direcției și a lovit gardul unui imobil, dar și un autoturism parcat în afara părţii carosabile.
În urma accidentului, tânărul de 18 ani a fost rănit ușor și transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Oamenii legii au mai precizat că Daniel Ghici a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest, însă i-au fost luate probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. Pe numele tânărului de 18 ani a fost întocmit un dosar penal, acesta fiind cercetat pentru conducere fără permis, iar dacă se va stabili că și băuse înainte de a se urca la volan, va fi acuzat și de conducere sub influența băuturilor alcoolice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS