15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljBursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi, la Craiova

Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi, la Craiova

Tinerii aflaţi în căutarea unui loc de muncă sunt aşteptaţi joi, 20 octombrie, la Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi organizată de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Dolj. Evenimentul se va desfăşura la sediul Casei de Cultură a Studenţilor din Craiova, începând cu ora 9.00. „În vederea organizării acestei acţiuni au fost contactaţi 183 de agenţi economici, 27 dintre aceştia anunţându-şi, până la această dată, participarea. Au fost comunicate 580 de locuri de muncă ce vor fi oferite în cadrul bursei, astfel: 43 de locuri de muncă pentru persoanele cu studii superioare şi 537 de locuri de muncă pentru persoanele fără studii superioare.
Cele 43 de locuri de muncă pentru persoanele cu studii superioare sunt oferite în următoarele meserii: specialist documentaţie studii, analist calitate, asistent manager, referent, şef raion, proiectant inginer mecanic, proiectant inginer electrotehnic, programator fabricaţie, ingineri (electromecanic, reţele electrice, electroenergetic, automatist, construcţii civile, industriale şi agricole, inginer instalaţii pentru construcţii, inginer sistem informatic), subinginer construcţii civile, industriale şi agricole“, a precizat Alina Ghercioiu, purtător de cuvânt în cadrul AJOFM Dolj. Locurile de muncă pentru persoanele fără studii superioare sunt oferite în meserii din diverse domenii de activitate, respectiv: construcţii (zidar, dulgher, instalator, electrician, fierar-betonist, izolator, macaragiu, sudor, muncitor necalificat în construcţii), confecţii (confecţioner asamblor articole textile, operator confecţioner, muncitor necalificat în confecţii), vânzări (casier, vânzător, lucrător comercial, agent de vânzări), protecţie şi pază (agent de securitate, paznic). De asemenea, sunt oferite locuri de muncă pentru brutar, patiser sau asistent farmacist.
Potrivit reprezentanţilor AJOFM Dolj, agenţii economici care dispun de locuri de muncă vacante şi sunt interesaţi să participe la această acţiune pot depune situaţia privind locurile de muncă vacante ce vor fi oferite în cadrul bursei, până pe 19.10.2016, ora 12.00, la sediul Agenţiei Locale Craiova, str. Eugeniu Carada, nr. 13A sau le pot transmite atât pe adresa de e-mail a instituţiei: [email protected] , cât și pe fax (0351/401.557).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS