Acasă Local Dolj Târg de locuri de muncă pentru medicii şi asistenţii medicali din Craiova

Târg de locuri de muncă pentru medicii şi asistenţii medicali din Craiova

Cadrele medicale din Craiova pot participa la Târgul de Joburi „Careers în White”, care se va desfăşura pe 30 octombrie la Ramada Plaza Craiova (Calea Bucureşti, nr.1), între orele 10:00 şi 16:00.

Aici se pot întâlni cu agenţii de recrutare, reprezentanţi ai spitalelor şi clinicilor medicale din Europa şi nu numai, dar şi cu reprezentaţii altor centre medicale care le vor pune la dispoziţie toate informaţiile de care au nevoie pentru a reuşi să îşi găsească jobul potrivit. Locurile de muncă prezente în cadrul târgurilor sunt adaptate nevoilor şi intereselor candidaţilor din România şi se adresează tuturor categoriilor de personal medical: medici specialişti, medici rezidenţi, dentişti, asistenţi medicali, fizioterapeuţi, moaşe, absolvenţi de Medicină şi alte categorii. Personalul medical din România este la mare căutare în această perioadă, atât în ţară, cât şi în ţări precum Marea Britanie, Irlanda, Franţa, Germania, Belgia, Olanda, Suedia, Norvegia sau Danemarca.
Ofertele puse la dispoziţie de recrutorii prezenţi în cadrul târgului din Craiova, din această toamna aduc personalului medical dornic de noi oportunităţi, nu doar condiţii de muncă la cele mai înalte standarde, ci şi salarii atractive care pot ajunge chiar şi până la 13.000 de euro pe lună, în funcţie de experienţă şi specializare. De asemenea, aceştia pot beneficia şi de alte facilităţi, cum sunt cursurile de limbă străină gratuite, ajutor în găsirea unei locuinţe, obţinerea Vizei şi a permisului de şedere, dar şi ajutor în relocarea întregii familii.
„Angajatorii îşi doresc să întâlnească candidaţi bine pregătiţi care îşi doresc să se dezvolte profesional” a declarat Corina Pop – Sales Manager. Participarea la târg este gratuită, iar participanţii sunt sfătuiţi să îşi aducă CV-ul la eveniment. Mai multe informaţii se pot găsi pe site-ul www.careersinwhite.com.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version