11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjMotoare încinse şi adrenalină, la Cupa Gorjului la Rallycross

Motoare încinse şi adrenalină, la Cupa Gorjului la Rallycross

Peste 2.000 de spectatori au asistat, la sfârşitul săptămânii trecute, la Cupa Gorjului la Rallycross „Vino acasă la Brâncuși“, organizată la Târgu Jiu. Motoare încinse, adrenalină şi o vreme bună au fost ingredientele pentru o competiţie spectaculoasă de rallycross şi de buggy, care a adus la start peste 20 de piloţi juniori şi seniori.
Concursul a fost găzduit de baza sportivă de autocross de la Preajba, de la marginea municipiului Târgu Jiu. Competitorii au participat sâmbătă şi duminică la 10 clase de specialitate rallycross si autocross buggy. Prima zi a competiției a fost dedicată antrenamentelor, desfășurării manșei I și II. Duminică a avut loc manşa a treia de calificări şi susținerea finalelor pe fiecare clasă. Evenimentul a făcut parte din Campionatului Național de Rallycross, desfășurat sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv.
Este de amintit că evenimentul a fost organizat de Clubul Sportiv ACS Raideri din Târgu Jiu, în colaborare cu ACS Autocorex şi în parteneriat cu Primăria Târgu Jiu şi cu sprijinul Consiliului Județean Gorj.
Ieri a avut loc şi un concurs de mountain bike, la care au participat peste 20 de bicicliști din judeţul Gorj. O echipă din cadrul Salvamont Gorj a asigurat asistenţa în cadrul competiţiei şi a fost alături de concurenţi, organizatori şi spectatori. Municipiul Târgu Jiu are deja o tradiţie în organizarea competiţiilor de rallycross şi mai ales de buggy.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS