Acasă Local Gorj A murit în accident, după ce s-a întors acasă să îşi ia...

A murit în accident, după ce s-a întors acasă să îşi ia biletul de avion

Un tânăr, în vârstă de 28 de ani, din comuna gorjeană Brăneşti, a murit ieri, în urma unui grav accident rutier. Bărbatul ar fi trebuit să se afle în avion, să plece la muncă în afara ţării, însă a uitat biletul de călătorie. Tânărul şofer plecase devreme, împreună cu tatăl său, însă, în autogara din Filiaşi, a constatat că a uitat biletul de avion acasă, la Brăneşti. Tatăl a rămas la Filiaşi să îl aştepte, iar fiul s-a întors acasă. A fost ultimul drum pe care bărbatul l-a parcurs pentru că în dreptul localităţii Capu Dealului a pierdut controlul volanului, a lovit un cap de pod şi o salcie. Ulterior, autovehiculul a plonjat în albia râului Gilort. Un şofer care trecea prin zonă a observat ce s-a întâmplat şi a sunat imediat la 112.
„Bărbatul a pierdut controlul volanului, maşina a lovit un cap de pod, apoi o salcie. Autovehiculul s-a rostogolit de mai multe ori şi a fost avariat. La faţa locului a intervenit o ambulanţă şi o autospecială SMURD, precum şi un echipaj de poliţie“, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj. Maşina a zburat câţiva metri în aer înainte să ajungă în albia râului Gilort. Autorităţile au trimis în zonă o platformă pentru a transporta maşina. Oamenii legii au luat legătura şi cu familia tânărului, tatălui acestuia nevenindu-i să creadă că a rămas fără fiul său, la doar câteva minute după ce se despărţise de acesta.

Este absolvent al Facultății de Litere și Științe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.
Exit mobile version