11.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljA rămas și fără țigările de contrabandă, și fără Loganul cu care le transporta

A rămas și fără țigările de contrabandă, și fără Loganul cu care le transporta

Oamenii legii spun că au confiscat atât țigările de contrabandă, cât și Dacia Logan a craioveanului de 32 de ani (Foto: IPJ Dolj)
Oamenii legii spun că au confiscat atât țigările de contrabandă, cât și Dacia Logan a craioveanului de 32 de ani (Foto: IPJ Dolj)

Un craiovean, de 32 de ani, în mașina căruia au fost descoperite aproape 3.000 de pachete de țigări de contrabandă, a fost reținut, ieri-dimineață, de ofițerii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Dolj. În plus, oamenii legii au dispus confiscarea țigărilor și a mașinii craioveanului.
Reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Dolj au explicat că, în noaptea de miercuri spre joi, polițiștii l-au depistat, pe strada Bariera Vâlcii din municipiu, pe Cosmin Zabalău, de 32 de ani, care transporta cu o Dacia Logan 2.980 de pachete de ţigări netimbrate, provenite din contrabandă. Întreaga cantitate de țigări a fost predată Direcţiei Regionale Vamale Craiova, care urmează să stabilească prejudiciul adus bugetului de stat. De asemenea, oamenii legii au dispus indisponibilizarea autoturismului folosit pentru transportarea ţigărilor de contrabandă. Joi dimineață, craioveanul de 32 de ani, care este cercetat pentru comiterea infracțiunii de contrabandă, a fost reținut pe o perioadă de 24 de ore și dus în arestul IPJ Dolj de pe strada Amaradia. Oamenii legii au mai precizat că bărbatul suspectat de comiterea infracțiunii de contrabandă urmează să fie dus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS