17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalÎn localitatea Sâmbureşti două nonagenare, o octogenară şi o septuagenară candidează

În localitatea Sâmbureşti două nonagenare, o octogenară şi o septuagenară candidează

Două femei în vârstă de 90, respectiv 91 de ani, dar și o octogenară și o septuagenară candidează pentru mandate de consilieri locali pe lista UNPR din comuna olteană Sâmburești, candidatul de pe primul loc pe lista acestui partid fiind un tânăr de 28 de ani, care este în același timp și nepotul uneia dintre vârstnicele candidate.
Candidatul UNPR pentru funcția de primar al comunei Sâmburești, Nicolae Aurelian Răducu (28 de ani), a declarat, pentru Agerpres, că doamnele cu vârsta de peste 80 de ani care candidează pe lista UNPR pentru Consiliul Local Sâmburești au fost de acord să candideze deoarece sunt prietene ale bunicii sale în vârstă de 78 de ani – și ea candidat pe aceeași listă – Aneta Trache.
Nicolae Răducu a menționat că pe lista de candidați a UNPR este și fratele său, Robert Marian Trache (25 de ani), care ocupă locul al patrulea, dar și bunica sa, Aneta Trache (78), pe locul cinci.
În Sâmburești candidează la funcția de primar reprezentanți ai UNPR, PSD și PNL, partide care au și liste complete de candidați pentru consiliul local.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS