16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljSecretara Școlii nr. 36 rămâne în arest la domiciliu

Secretara Școlii nr. 36 rămâne în arest la domiciliu

Tribunalul Dolj a hotărât, joi, să prelungească măsura arestului la domiciliu față de Daniela Chivu, secretara Școlii nr. 36 „Gheorghe Bibescu“ din Craiova, acuzată că a cerut între 1.000 de lei și 15.000 de euro pentru angajarea unor persoane la diverse școli sau spitale din municipiu.
Inculpata, care este acuzată de comiterea mai multor infracțiuni de trafic de influență și înșelăciune, a fost trimisă în judecată luna trecută, dosarul fiind înregistrat pe rolul Tribunalului Dolj. Anchetatorii au reținut că „în perioada decembrie 2015 – februarie 2016, au fost înregistrate denunţurile mai multor persoane prin care sesizau faptul că, în perioada 2015 – 2016, C.A., secretară la o școală generală din Craiova, a pretins şi primit sume de bani cuprinse între 1.000 de lei şi 15.000 de euro pentru a le facilita angajarea la diverse instituţii publice din Craiova“.
Secretara Chivu a fost reținută pe 10 februarie, iar a doua zi, după o noapte petrecută în arestul IPJ Dolj, a fost arestată preventiv printr-o hotărâre a Tribunalului Dolj. Mandatul emis de instanță a fost prelungit pe 4 martie, iar la începutul lunii aprilie, anchetatorii au cerut din nou instanței prelungirea mandatului emis pe numele Danielei Chivu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS