10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljAu sustras 6.000 de lei din casa unei bătrâne

Au sustras 6.000 de lei din casa unei bătrâne

Polițiștii craioveni au reușit să identifice două femei din județul Argeș, suspectate că au furat banii unei bătrâne din Craiova prin distragerea atenției. Este vorba de Maria Vâlcea, de 40 de ani, din comuna Merișani, Argeș, și de Magdalena B., de 16 ani, din municipiul Câmpulung.
Oamenii legii au precizat că, „în data de 9 aprilie, profitând de neatenția unei craiovence și sub pretextul că oferă pomană, i-au sustras din locuință suma de 6.000 de lei. În baza probatoriului administrat în cauză s-a dispus continuarea urmăririi penale față de cele două suspecte sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, cercetările fiind continuate pentru stabilirea întregii activități infracționale“.
Victima este o femeie de 81 de ani, din Craiova, care le-a deschis ușa celor două suspecte pentru a primi de pomană.
Oamenii legii le recomandă cetățenilor să nu se laude cu banii, bunurile sau alte valori deţinute în locuinţă și să nu primească în casă persoane necunoscute, indiferent de motivele invocate.
De asemenea, polițiștii recomandă ca la intrarea într-un imobil să fiţi foarte atenţi dacă în hol sau în zonele întunecate se află persoane suspecte, pretabile la comiterea de infracţiuni. Dacă constataţi că sunteţi urmărit, anunţaţi de urgență poliţia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS