Acasă Local Dolj A încercat să taie un plop și a căzut dintr-o nacelă

A încercat să taie un plop și a căzut dintr-o nacelă

Bărbatul a căzut în gol după ce copacul tăiat s-a prăbușit pe autoutilitara Ford (FOTO: Un cititor GdS)
Bărbatul a căzut în gol după ce copacul tăiat s-a prăbușit pe autoutilitara Ford (FOTO: Un cititor GdS)
Bărbatul a căzut în gol după ce copacul tăiat s-a prăbușit pe autoutilitara Ford (FOTO: Un cititor GdS)

Un bărbat de 43 de ani din localitatea doljeană Orodel a fost rănit și transportat la Spitalul de Urgență Craiova ieri, după ce a căzut dintr-o nacelă în timp ce încerca să taie un plop. Accidentul s-a produs în jurul orei 10.00, în comuna Orodel.
Se pare că bărbatul s-a oferit să taie cu drujba un plop, după ce firma care se ocupă de întreţinerea sistemului de iluminat public din comună a refuzat să facă acest lucru. Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj, Marin Chițibură, de 43 de ani, s-a urcat în nacela unei autoutilitare Ford a firmei care se ocupă cu întreținerea sistemului de iluminat pentru a tăia un plop de pe marginea drumului 561 D.
În timp ce se afla la aproximativ cinci metri înălțime, partea superioară a plopului a căzut peste autoutilitară, iar bărbatul s-a dezechilibrat și a căzut în gol. Acesta a fost transportat cu o ambulanță la Spitalul de Urgență Craiova, unde a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral.
Oamenii legii au mai precizat că victima accidentului a rămas internată pentru a fi supusă unor investigații medicale amănunțite.
De asemenea, polițiștii doljeni au explicat că a fost întocmit un dosar penal în care se fac cercetări pentru comiterea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.

A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.
Exit mobile version