Acasă Local Dolj Elevă de la Şcoala "Sf. Mina", însărcinată cu un coleg

Elevă de la Şcoala „Sf. Mina”, însărcinată cu un coleg

-

Încă un scandal de proporţii la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Dolj. O elevă de 14 ani cu deficienţe mintale de la Şcoala Gimnazială Specială „Sf. Mina” a rămas însărcinată cu unul dintre colegii săi. Reprezentanţii şcolii susţin că minorii nu au întreţinut relaţii sexuale în incinta unităţii sau a internatului. Conducerea DGASPC spune că fata însărcinată va fi ţinută sub supraveghere medicală şi va fi consiliată psihologic.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.