Acasă Local Gorj Pandurii sunt calificaţi în Cupele Europene şi nu au stadion

Pandurii sunt calificaţi în Cupele Europene şi nu au stadion

Stadionul se află doar în stadiul de construire a parcării subterane

Primarul din Târgu Jiu, Florin Cârciumaru, susţine că Pandurii sunt 99% calificaţi în Cupele Europene şi a solicitat urgentarea lucrărilor la noul stadion. Din cauza unor întârzieri cauzate de birocraţie, lucrările la noua arenă au întârziat patru luni, iar termenul de finalizare a lucrărilor a fost decalat. Florin Cârciumaru le-a cerut ieri constructorilor de la noul stadion să urgenteze lucrările astfel încât, anul viitor, arena să fie finalizată. Cârciumaru a făcut acest demers în baza rezultatelor bune obţinute de echipa de fotbal antrenată de Edi Iordănescu.
„Mai sunt câteva etape. Se lucrează mult la baza sportivă. Insistăm ca, până în luna martie 2017, să se ajungă la finisajele interioare. Parcarea este în lucru şi are 400 de locuri. Va prelua foarte multe maşini din zona centrală. Sper să fie gata stadionul pentru a se putea disputa la Târgu Jiu partidele din Cupele Europene. Ar fi păcat să nu se întâmple astfel“, a spus Florin Cârciumaru, primarul municipiului Târgu Jiu. În prezent, Pandurii dispută meciurile de pe teren propriu la Drobeta Turnu Severin. Stadionul municipal costă 20 de milioane de euro şi este realizat de firma care a construit Cluj Arena.

Este absolvent al Facultății de Litere și Științe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.
Exit mobile version