6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjTânăra şantajistă, transferată la alt liceu

Tânăra şantajistă, transferată la alt liceu

Tânăra era elevă la Liceul Teologic
Tânăra era elevă la Liceul Teologic

Ștefania Diaconescu, liceana în vârstă de 19 ani acuzată de șantaj și înșelăciune şi care pretindea că este profesoară de dansuri, s-a transferat la o altă unitate de învățământ. Aceasta a solicitat conducerii Liceului Teologic din Târgu Jiu, unde era elevă, să-i aprobe transferul la Liceul Agricol Bârsești, la cursurile seral. „Vineri a fost aprobat transferul. A motivat că nu poate să urmeze cursurile“, a spus Gheorghe Benegui, directorul Liceului Teologic Bârsești.
Ștefania Diaconescu este acuzată că a șantajat o copilă de 13 ani cu fotografii în ipostaze indecente sustrase din telefonul mobil al acesteia. Ștefania Diaconescu a fost reținută pentru 24 de ore, după care a fost plasată sub control judiciar. „Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că tânăra ar fi şantajat o minoră, de 13 ani, din municipiul Târgu Jiu. Aceasta i-ar fi cerut fetei de 13 ani, în repetate rânduri, să-i dea bani şi bijuterii, ameninţând că, în caz contrar, ar distribui fotografii cu aceasta, în ipostaze indecente, pe diferite site-uri de socializare“, se arată într-un comunicat al Poliţiei Gorj.
Totodată, sub pretextul că este profesoară de dans sportiv, tânăra ar fi înşelat reprezentanţii a două societăţi comerciale, convingându-i să doneze diferite sume de bani pentru ajutorarea unor copii cu probleme locomotorii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS