3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljElevii din Dolj, performanți la geografie

Elevii din Dolj, performanți la geografie

Nouă elevi din județul Dolj au reușit să obțină premii și medalii la Concursul Național de Geografie „Școala cu ceas“, derulat în județul Vâlcea și care a adunat 500 de participanți din toată țara.
„Concursul Național de Geografie «Școala cu ceas» este la cea de-a XIV-a ediție și în fiecare an participă concurenți din zona Oltenia, dar și din județele Suceava, Timiș, Hunedoara, Brașov.
Subiectele sunt de nivel mediu-avansat, iar elevii premiați din județul Dolj sunt de la Colegiul Național«Frații Buzești» și Colegiul Național «Carol I» din Craiova“, a precizat inspectorul școlar de geografie, Maria Ciobanu.
Elevii de la Colegiul Național „Carol I“ din Craiova care au obținut premii sunt: Bărțăgui-Georgescu Alexia-Andreea – premiul I, Mitrache Andreea Adnana și Secu Rareș Nicolae – premiul II, Ciobanu Radu Gabriel și Pisică Mihai Alexandru -premiul III și Mitran Roberto-Andrei – Marius – mențiune.
De la Colegiul Național „Frații Buzești“ din Craiova au obținut premii Petrișor Victor – locul I, Oprea Eusebiu – locul II și Gheară Daniel – mențiune.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS