14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljHoți „voiajori“ din București, prinși la Craiova

Hoți „voiajori“ din București, prinși la Craiova

Polițiștii de la Secția 3 au prins, sâmbătă, doi bărbați din București, suspectați că încercau să sustragă încălțăminte dintr-un magazin de articole sportive din incinta Electroputere Mall.
Sâmbătă, în jurul orei 17.00, polițiștii Secției 3 au fost sesizați de personalul de pază al magazinului despre faptul că un tânăr a sustras mai multe bunuri dintr-un magazin de articole sportive de pe Calea București din Craiova. Când au ajuns în parcarea magazinului, polițiștii au observat un autoturism Dacia Logan care a demarat în trombă, a ieșit din parcare și a pornit către Balș. Oamenii legii au chemat altă patrulă la magazinul cu pricina, după care au plecat în urmărirea mașinii și au reușit să o blocheze în trafic. Șoferul a fost identificat ca fiind Ioan Topoloveanu, de 29 de ani, din București, iar în portbagajul Loganului pe care îl conducea au fost găsite mai multe produse alimentare, băuturi alcoolice și patru perechi de încălțăminte sport.
Ceilalți polițiști care au ajuns la magazinul de articole sportive au stabilit că Răzvan Andrei, de 22 de ani, tot din București, este cel care sustrăsese două perechi de încălțăminte sport, în valoare totală de 430 de lei. Topoloveanu îl aștepta în mașină, la ieșirea din magazin, însă a fugit când a văzut echipajul de polițiști. De asemenea, în urma verificărilor, polițiștii craioveni au stabilit că au de-a face cu doi hoți „voiajori“, suspectați că, în cursul zilei de sâmbătă, au sustras diverse bunuri din mai multe magazine din Craiova, Slatina și Balș. Prejudiciul a fost stabilit la suma totală de 2.200 de lei. Polițiștii din cadrul IPJ Dolj au mai precizat că pe numele bucureștenilor a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de furt.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS