12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljScandal după o tamponare dintre un Mercedes și un... gard

Scandal după o tamponare dintre un Mercedes și un… gard

Polițiștii din Segarcea au reținut joi doi tineri din localitatea doljeană Valea Stanciului, acuzați că au bătut mai multe persoane în gospodăria cărora intrase un Mercedes scăpat de sub control.
Incidentul s-a petrecut în noaptea de miercuri spre joi, chiar în comuna Valea Stanciului. Oamenii legii au stabilit că Florin Mincă, de 22 de ani, din comuna Daneți, care conducea un Mercedes pe DJ 561, în Valea Stanciului a pierdut controlul direcției și a intrat cu mașina în gardul gospodăriei lui Nicolae Gârboiu. Accidentul s-a soldat numai cu pagube materiale. Imediat după accident, doi tineri care treceau pe șosea au sărit în apărarea șoferului, pe care îl cunoșteau. Mai exact, cei doi au amenințat și agresat membrii familiei Gârboiu ca să nu sune la poliție pentru a anunța accidentul de circulație. Oamenii legii au început cercetările, iar joi i-au identificat și reținut pe cei doi tineri. Aceștia sunt Ionel Sîrbu, de 29 de ani, și Vicențiu Tică, de 22 de ani, ambii din Valea Stanciului. După ce au fost audiați, suspecții au fost reținuți și duși în arestul IPJ Dolj, iar vineri, procurorii din Segarcea au hotărât să ceară arestarea preventivă numai a lui Sîrbu. Instanța a respins însă cererea procurorilor și a dispus punerea sub control judiciar a bărbatului. Cei doi sunt cercetați pentru comiterea infracțiunilor de violare de domiciliu, amenințare și loviri sau alte violențe.
Sîrbu nu este la primul dosar penal, el fiind condamnat în mai 2014 la doi ani de închisoare într-un dosar de furt calificat. În februarie, anul trecut, bărbatul a fost eliberat condiționat din Penitenciarul Pelendava printr-o hotărâre a judecătorilor de la Tribunalul Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS