Firma de audit și consultanță Professional Consulting organizează, în zilele de 23-24 ianuarie 2016, respectiv sâmbătă și duminică, la hotelul Helin din Craiova, seminarul de fiscalitate cu tema „Noul Cod Fiscal – încheierea anului 2015. Noutățile anului 2016: reglementări contabile, impozit pe profit, TVA, impozit pe venit, impozite și taxe locale, impozit pe veniturile nerezidenților“. Este cea de-a cinsprezecea ediție a acestui seminar de fiscalitate, organizat de Professional Consulting la Craiova, și este unul important în condițiile în care noul Cod Fiscal a adus numeroase modificări, care au intrat în vigoare de la 1 ianuarie 2016.
Potrivit organizatorilor, seminarul va fi susținut de mai mulți lectori specializați pe fiscalitate și vor fi dezbătute noutățile aduse de Codul Fiscal, detaliindu-se, printre altele, și implicațiile fiscale pentru PFA-uri, microîntreprinderi și SRL-uri.

Ramona OLARU
Lucrează din 2001 în mass-media şi consideră că cel mai important lucru în această meserie este corectitudinea. Jurnalist specializat pe domeniul economico-financiar, își călăuzește pașii după motto-ul „În afaceri, ca și în viață, trebuie să fii fair-play. Doar în acest fel câștigi cu adevărat!”