17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljUite groapa, nu e groapa pe strada de lângă târg

Uite groapa, nu e groapa pe strada de lângă târg

Groapa de pe strada Constantin Severneanu a fost astupată în câteva ore (FOTO: Cristian Ilie, cititor GdS)
Groapa de pe strada Constantin Severneanu a fost astupată în câteva ore (FOTO: Cristian Ilie, cititor GdS)

Administrația locală a decis să facă un prim pas și s-a apucat de astuparea gropilor din imediata vecinătate a noului Târg Municipal din Craiova, ca urmare a articolului apărut marţi în GdS, „Noul târg – amenajat, străzile – fără asfalt“. Este un pas timid, dar poate fi un început pentru viitoarea reabilitare a străzilor adiacente fostei Autobaze RAT din cartierul craiovean 1 Mai.
Marţi, echipe de muncitori și utilaje de la firma Sondrio au luat „cu asalt“ craterul din jurul unei guri de canal aflate la intersecția străzilor Dimitrie Gerota și Constantin Severneanu. Covorul asfaltic, atât cât mai exista în jurul gurii de canal, a fost decopertat de la primele ore ale dimineții. Capacul canalului a fost îndreptat, iar în jurul lui a fost așezat pietriș și nisip, după care s-a trecut la asfaltare. Până la ora prânzului, covorul asfaltic a fost refăcut pe o bucată de câțiva metri pătrați.
Muncitorii aflați la fața locului au spus că ei s-au ocupat doar de această lucrare, iar asfaltarea străzilor din jurul târgului nu este treaba lor. Acestea vor fi, poate, reabilitate în anul următor, acest lucru rămânând la latitudinea autorităților locale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS