16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljGala Rotary susține excelența în comunitate, la Opera Română

Gala Rotary susține excelența în comunitate, la Opera Română

Reprezentanții Rotary Club Craiova au anunțat în cadrul unei conferințe de presă organizarea celei de-a treia ediții a Galei „Rotary susține excelența în comunitate“ (Foto: Claudiu Tudor)
Reprezentanții Rotary Club Craiova au anunțat în cadrul unei conferințe de presă organizarea celei de-a treia ediții a Galei „Rotary susține excelența în comunitate“ (Foto: Claudiu Tudor)

Rotary Club Craiova și Opera Română Craiova, în parteneriat cu Asociația „Craiova Capitală Culturală Europeană 2021“, organizează joi, 26 noiembrie, de la ora 19.00, în sala de concerte a instituției craiovene, spectacolul de gală „Rotary susține excelența în comunitate“. Evenimentul, care aduce în atenția comunității craiovene excelența, se dorește unul cu totul deosebit.
„Ne dorim să fie o seară minunată, o seară de excepție, o seară dedicată personalităților craiovene care ne încântă și care ne fac să fim mândri de fiecare dată că suntem craioveni, că suntem olteni“, a precizat în cadrul unei conferințe de presă prof. univ. dr. Cristi Spulbăr, coordonator proiect Past President Rotary Club Craiova.
În cadrul Galei „Rotary susține excelența în comunitate“ vor fi premiate opt personalități ale Craiovei. Vor fi acordate câte două premii celor care dezvoltă programe și proiecte în educație, sănătate, cultură și comunitate. Între momentele de decernare a premiilor de excelență, Opera Română Craiova îi va încânta pe cei prezenți cu un spectacol de excepție oferit de soliștii, corul și orchestra simfonică ai instituției de cultură craiovene.
Spectacolul de gală este dedicat strângerii de fonduri pentru programele și proiectele Rotary pentru susținerea comunității.
„Este un proiect de suflet pe care încercăm să-l perfecționăm de la an la an. Vrem să devină principalul eveniment de strângere de fonduri, care să fie investite în comunitatea Craiovei, în comunitatea de excelență. Este un proiect care a început în urmă cu trei ani“, a precizat Andrada Cojocaru, Rotary Club Craiova.
De-a lungul celor peste 18 ani de existență, Clubul Rotary a susținut calitatea în educație, sănătate, cultură și dezvoltarea sustenabilă a comunității.
Printre programele întreprinse de Clubul Rotary Craiova menționăm acordarea de burse de performanță, de burse de excelență elevilor și studenților, modernizarea unui salon al Maternității și dotarea Clinicii de Ginecologie a Spitalului Clinic Județean de Urgență Craiova cu paturi și alte echipamente.Accesul în cadrul Galei „Rotary susține excelența în comunitate“ se va face pe bază de invitație, prețul uneia fiind de 150 de lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS