Daniel Boaje, directorul general McDonald’s România (FOTO: Bogdan Grosu)

Restaurantul McDo­nald’s Craiova s-a redeschis, ieri, după aproximativ șapte săptămâni în care a trecut printr-un proces de remodelare. Spațiul pentru clienți a fost mărit, atât în interior, cât și în zona de drive-in, unde pot fi servite două mașini în paralel. O noutate o reprezintă și deschiderea unui McCafe în interiorul restaurantului, cu feluri variate de cafea, dar și un panou interactiv cu jocuri pentru zona de petreceri pentru copii.
„Restaurantul din Craiova este unul care devine foarte important prin prisma numărului foarte mare de clienți pe care îl avem și a felului în care craiovenii au înțeles să viziteze restaurantul. Este unul dintre cele cinci cele mai mari restaurante din România prin prisma business-ului McDonald, iar aceasta este o redeschidere foarte importantă. Am venit cu foarte multe noutăți. Am venit cu o extindere a capacității restaurantului atât prin numărul de locuri din interior, cât și al celor de pe terasă, dar și a capacității de servire a mașinilor care vin la McDrive. Este una dintre cele mai importante trei linii de drive din România și am dublat numărul de mașini care pot fi servite într-o oră“, a explicat pentru GdS directorul general McDonald’s România, Daniel Boaje, care a menționat că zona de McDrive din Bănie, care va putea servi între 140 și 160 de mașini pe oră, se bate cu cea de la delfinariul din Constanța din perioada verii, ca număr de mașini servite.
Investiția în reinventarea restaurantului din Bănie s-a ridicat la aproximativ un milion de dolari, iar lanțul de restaurante are în vedere deschiderea a două sau trei noi puncte în Craiova, pe lângă cel existent deja. „Este, probabil, cea mai mare remodelare prin prisma efortului financiar. Aici am investit peste 3,5 milioane de lei numai în modificările pe care le-am adus restaurantului. Cu siguranță, Craiova este unul dintre orașele cu foarte mare potențial și ne uităm cu mare atenție la extinderea numărului de restaurante. Dacă mă întrebați, pe termen mediu, probabil că două sau trei restaurante ar putea fi deschise foarte ușor“, a încheiat directorul general McDonald’s România.

Anca UNGURENUŞ
A absolvit Facultatea de Ştiinţe Sociale din Universitatea din Craiova, specializarea Jurnalism. Crede că poveştile oamenilor sunt cele mai importante şi de aceea, împreună cu Ana Dănescu, vrea să aducă mai aproape poveştile simple cu şi despre oameni, într-o emisiune-reportaj.