12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDoljean încătuşat pentru viol, furt și tâlhărie

Doljean încătuşat pentru viol, furt și tâlhărie

Judecătorii din Segarcea au dispus, luni, arestarea unui tânăr de 21 de ani din localitarea doljeană Rojiște, acuzat de comiterea a cinci infracțiuni într-o singură noapte – două de furt, două de tâlhărie și una de viol.
Potrivit polițiștilor doljeni, în urma investigațiilor ofițerilor din Segarcea, s-a stabilit că Florin Narcis Florea, de 21 de ani, din Rojiște, este autorul mai multor infracțiuni comise în noaptea de duminică spre luni.
Astfel, oamenii legii au stabilit că tânărul de 21 de ani a intrat în casă peste trei femei, una din Giurgița și două din comuna Bârca, pe care le-a agresat și cărora le-a sustras banii și diverse bunuri. „În noaptea de 13 spre 14.09.2015, a escaladat gardul locuințelor Ioanei B., de 61 de ani, din Giurgița, Dolj, Floarei G., de 90 de ani, și Alexandrei I., de 77 de ani, ambele din comuna Bârca, județul Dolj, a pătruns fără drept în locuințe și a agresat vicitimele, cărora le-a sustras un telefon mobil, bunuri de uz caznic și aproximativ 800 de lei“, au explicat polițiștii doljeni. Același tânăr este acuzat că, prin constrângeri și amenințări, a întreținut raporturi sexuale cu una dintre victime. Florin Narcis Florea a fost reținut de polițiști, iar în cursul zilei de luni, Judecătoria Segarcea a emis pe numele lui un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile. Anchetatorii au precizat că inculpatul este cercetat într-un dosar penal privind comiterea a două infracțiuni de furt, două de tâlhărie și una de viol.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS